Bij uitgeverij Quaeris Media zoeken wij een passende oplossing bij jouw vraag. Vandaar dat de Latijnse benaming van Quaeris: je zoekt of je vraagt, goed bij deze organisatie past. Want onze content zoals advertenties, redactionele teksten, foto’s en vormgeving, creëren wij voor jou als lezer op maat. Ons werkplezier is jouw leesplezier!

Bereikt

De uitgaven van Quaeris Media bereiken veel huishoudens in (Midden-)Zeeland. We bereiken niet alleen doordat de krant op de mat valt, we bereiken ook interactie door aansprekende advertenties, moderne vormgeving en aangrijpende verhalen en foto’s.

 

Boeit

Een foto zegt meer dan 1.000 woorden, maar een goed verhaal erbij maakt het af. Dagelijks gaan wij op pad om mensen uit jouw gemeente te spreken, het onderste uit de kan te halen en jou goed te informeren. Via onze adverteerders kun jij jouw lokale ondernemer steunen en verleiden ze jou om actie te ondernemen. En de fanatieke lezers hebben genoeg te puzzelen en te winnen door al onze lezersacties.

Bindt

Met alle specialisten in huis zijn de lijnen kort en kunnen jouw wensen intern worden besproken, voeren we het uit en optimaal publiceren in alle uitgaven. Zo lokaal mogelijk, dat is het streven. Dit alles objectief, informatief en transparant.

 

Onze uitgaven

Quaeris Media B.V. is uitgever van de tijdschriften VIVACE, Zij en Zeeuws, De Zeeuwse Cultuur Agenda, Woon in Zeeland, Wereld op Wielen én 7 lokale/regionale kranten. Daarnaast maken wij samen met reclamebureau DMARC jubileum- en openingsuitgaven voor iedereen die wat te vieren heeft. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven, verenigingen, kerken en nog veel meer. Wij maken een magazine, krant of boek voor u op maat of zelfs kosteloos.

Wil jij in contact komen met ons?

Stuur ons een mail, bel ons of stap gerust eens binnen voor een kopje koffie of thee en een leuk gesprek.

Hier bereik je ons