Foto:

Nieuwe agrarische opvang Hooi Hooi; kinderopvang op de boerderij

  Zakelijk

Hooi Hooi kinderopvang op de boerderij opent 1 augustus officieel haar deuren. Ook zo’n zin om te rennen, klimmeren en klauteren? Bij Hooi Hooi Kinderopvang op de boerderij kan het allemaal. Op 1 augustus opent deze unieke agrarische opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar officieel haar deuren. De buitenschoolse opvang gaat al eerder open, vanaf de start van de zomervakantie op 13 juli. 

Bij Hooi Hooi staat buiten spelen centraal, want dat is niet alleen hartstikke leuk, maar ook ontzettend leerzaam. Buiten spelen, lekker slapen en de boerderij en natuur ontdekken: zonder dat je het als kind echt door hebt, komen je kwaliteiten naar boven. Voor elke leeftijdsgroep heeft Hooi Hooi eigen opvang op maat: kinderopvang en peuteropvang (peuterspeelzaal) voor de kleintjes en buitenschoolse opvang voor de grotere kinderen. Hier kan elk kind op zijn of haar eigen tempo spelen, slapen en zich ontwikkelen. 

Kinderopvang midden in de natuur

Hooi Hooi kinderopvang op de boerderij is gevestigd op een unieke locatie in Vlake, midden in de natuur. En dat is precies de kracht van deze opvang, een groene omgeving. Hier kunnen kinderen naar hartenlust spelen in een leuke en uitdagende buitenruimte. Regelmatig ga je op ontdekkingstocht in de natuur, de boerderij en de moestuin. Slechtweer kent Hooi Hooi niet, alleen slechte kleding (gratis tip aan ouders…). Alle buitenactiviteiten zijn aangepast op de leeftijd van kinderen. Dat kan van alles zijn, van de plantjes verzorgen en zien groeien tot de dieren voeren, koken en bakken, een blotevoetenpad maken of klimmen en klauteren in de buitenruimte. Hooi Hooi heeft een knusse, gezellige en rustige binnenruimte, met veel licht en ruimte. Op de kinderopvang werkt Hooi Hooi veel leeftijdsgericht, maar de kinderen spelen buiten met en door elkaar. 

Gediplomeerde medewerkers, waarvan minimaal een babyspecialist op de groep, zorgen met veel liefde en aandacht voor een veilige, fijne en geborgen plek voor de jongste kinderen. Er is aandacht voor spelen, en genoeg tijd voor slapen. Dat kan heerlijk in verschillende kamers waar een kind alleen of met anderen kan slapen. Op de babygroep hangt een hangwieg en er zijn buitenbedjes. De binnenruimte van Hooi Hooi is prikkelarm, maar zeker niet saai. Ben je 2-4 jaar, dan leer je op een ongedwongen manier alles wat te maken heeft met dieren, natuur en sociale interactie. Zo ben je meteen goed voorbereid voor de basisschool. 

Opvang na schooltijd of in de vakantie nodig? Dan zal je kind de BSO van Hooi Hooi echt te gek vinden. Alles staat in het teken van ontspannen, buiten spelen en plezier maken. Je kind zal zich hier goed vermaken. Met de spannende, uitdagende en avontuurlijke activiteiten ontwikkelt hij of zij zich ongedwongen tot een echte avonturier. En samen met gediplomeerde medewerkers verlegt hij of zij grenzen, overwint angsten en doet zelfvertrouwen op. Hooi Hooi haalt basisschoolkinderen op van diverse scholen in de gemeente Reimerswaal en Kapelle. De BSO is open tot 19.00 uur. In de vakantie kunnen kinderen de hele dag komen spelen. Dat kan nu dus al vanaf 13 juli. 

Nette kleren kunnen mooi thuisblijven. Welkom bij Hooi Hooi! Zin om de groene omgeving van Hooi Hooi te ontdekken? Bekijk de website voor meerinformatie (www.hooi-hooi.nl) of neem contact op met Stephanie van de Wouw via 06-21206963. Hooi Hooi is gevestigd in Vlake, nabij de A58 op 5 minuten van deafslag Kruiningen-Yerseke. Ontbreekt je basisschool op de website voor het ophalen van je kind(eren)? Vanaf 4 kinderen per school haalt Hooi Hooi kinderen op van andere basisscholen. Misschien is deze unieke opvang dus ook een fijne plek voor andere kinderen op de school van je kind(eren). Bij de opvang zit standaard drinken, snacks, fruit en verse warme maaltijd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden