Verhuisbedrijf krijgt Keurmerk Sociale Onderneming


Uitreiking certificaten.
Uitreiking certificaten. (Foto: KSO)

Verhuisbedrijf krijgt Keurmerk Sociale Onderneming

  Zakelijk

Het Keurmerk Sociale Onderneming is uitgereikt aan Mondial Vogel Verhuizingen uit Goes. Het certificaat is een bevestiging van het feit dat het verhuisbedrijf als sociale ondernemer geworteld is in de samenleving en actief bijdraagt aan een betere leefomgeving.

Of het nu gaat om social return on investment, vrijwilligerswerk of het sponsoren van goede doelen: het familiebedrijf neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met het behalen van het certificaat laat het team zien dat ze aantoonbaar bijdraagt aan de Duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

Het Keurmerk Sociale Onderneming wordt alleen uitgereikt aan bedrijven die bij een onafhankelijke audit aan kunnen tonen dat zij zich écht sociaal opstellen. “Wat we bij het Keurmerk van belang vinden is dat bedrijven niet alleen zéggen dat ze sociaal ondernemen en duurzaamheid belangrijk vinden, maar dat ze het ook waarmaken: dat het in het hele bedrijf geïntegreerd is”, aldus André Visser, directeur van het Keurmerk Sociale Onderneming.

Mondial Vogel Verhuizingen (gevestigd in Goes en Middelburg) maakt onderdeel uit van Mondial Movers, een landelijke verhuisorganisatie met vestigingen in heel Nederland. Alle 20 Mondial verhuisbedrijven hebben het keurmerk behaald. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden