Foto:

Start verkoop hotelappartementen KATOEN City Lofts Goes

  Zakelijk

Op zaterdag 6 juni start de verkoop van 18 luxe en zeer comfortabele hotelappartementen van KATOEN City Lofts Goes by LARGO.

Dat Goes een populaire stad is om te shoppen, een terrasje te pakken of te dineren was al bekend, maar het project Boutique Hotel Rijks bevestigde dat Goes ook een enorme aantrekkingskracht heeft op particuliere beleggers, aldus Joris Jobse van TEAM Leisure. De 40 hotelsuites van Boutique Hotels Rijks aan de Zusterstraat in Goes waren binnen enkele weken verkocht. Echter, stonden er meer geïnteresseerden in de rij die helaas net misgrepen, maar voor hen is er nu goed nieuws. 

TEAM Leisure start op zaterdag 6 juni met de verkoop van een nieuw project aan het Bleekveld in Goes: KATOEN City Lofts Goes by LARGO met 18 luxe hotelappartementen. Niet alleen goed nieuws voor de particuliere beleggers, maar zeker ook voor de toeristen en zakelijke gasten die Goes bezoeken. Het nieuwe project met City Lofts is uniek in zijn soort én in de omgeving. En dat is ook in de aanloop naar de start verkoop niet onopgemerkt gebleven, reeds voor de officiële start verkoop zijn meerdere City Lofts al verkocht.

18 luxe en zeer comfortabele hotelappartementen

Alle ingrediënten voor een topproduct zijn aanwezig. Om te beginnen de samenwerking tussen LARGO en Katoen, de bewezen marketing-power van LARGO (de dochter van Roompot Group) in combinatie met de persoonlijke aandacht en uitermate hoge servicegraad van Katoen zullen zorgen voor een topbezetting. Daarnaast worden de slechts 18 City Lofts zeer luxe uitgevoerd. Elk appartement heeft een aparte slaapkamer, luxe badkamer, ultramodern domoticasysteem en een royale living met fraaie maatwerk keuken. Bij de architectuur, het materiaalgebruik en het interior design met maatwerk meubelen is geen enkele concessie gedaan. Alles is van topniveau met maatwerk tot in het kleinste detail. Een project dat vol passie tot stand is gekomen. 

Een compleet Zeeuwse productie

Het afgelopen jaar staken diverse Zeeuwse partijen de koppen bijeen voor de voorbereidingen van KATOEN City Lofts Goes by LARGO. Het interieur- en exterieurontwerp is in handen van de van oorsprong Zeeuwse architecte Robin Castelein van Mulderblauw architecten. De bouw wordt verzorgd door Bouwbedrijf Van de Linde uit Goes in samenwerking met Van de Velde Installatiegroep uit Yerseke. Het eveneens in Goes gevestigde bedrijf Van den Dongen Maatwerk Interieurs draagt zorg voor het maatwerk interieur. TEAM Leisure uit Zierikzee is verantwoordelijk voor de verkoop van de 18 hotelappartementen, LARGO - het premium label van Roompot Group - voor de marketing en verhuur en Hotel-Brasserie Katoen voor de exploitatie en hospitality.  

Een aangepaste start verkoop 

Paul Huges van TEAM Leisure. “In deze tijd zal de start verkoop uiteraard iets anders verlopen dan dat men van ons gewend is. Normaal zouden we een groots ‘kick-off’ verkoopevenement organiseren, maar dat is in deze tijd uiteraard geen optie. Daarom organiseren we een aangepaste ‘start verkoop’ op zaterdag 6 juni. Men kan zich vooraf - telefonisch, per mail of via onze website - aanmelden voor een persoonlijke afspraak. Wij ontvangen kandidaten dan in Zaal bij Katoen om de verkoopdocumentatie te overhandigen tijdens een persoonlijk gesprek. Zaal bij Katoen wordt zo ingericht dat wij voldoen aan de richtlijnen die het RIVM stelt.” 

 “Wil men alle informatie toch liever vanuit huis bekijken dan is dat uiteraard ook mogelijk. Informatie over o.a. een mooie kans om spaargeld wél te laten renderen, verkoopprijzen en het interessante rendement zijn tevens beschikbaar via diverse digitale kanalen. Uiteraard via onze website www.teamleisure.nl, maar ook social media zullen een grote rol spelen in de campagne. Daarnaast is ons verkoopteam bereikbaar via info@teamleisure.nl en 088 1900 222. Tevens is een digitale afspraak via bijvoorbeeld Skype of MS Teams een mogelijkheid.”

-

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden