Foto:

Dolmans Landscaping krijgt nieuwe vestiging in Goes

  Zakelijk

Dolmans Landscaping gaat verhuizen. "De afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid en geprofessionaliseerd, wat inhoudt dat wij toe waren aan een volgende stap. Op 1 mei hebben wij de sleutels gekregen van ons nieuwe pand."

"Drie jaar geleden ben ik begonnen bij Dolmans Landscaping, als klein steunpunt van de vestiging Dolmans landscaping Brabant. Destijds begonnen wij met vier medewerkers, wat in het eerste jaar is verdubbeld naar acht medewerkers. Nu, twee en half jaar later, werken er twintig medewerkers in de winterperiode. Ik ben er trots op dat wij met elkaar de vestiging hebben laten groeien. Ook de nieuwe vestiging Dolmans landscaping Zeeland zal passend zijn binnen de Zeeuwse grenzen, met respect voor eenieder die werkzaam is binnen deze regio.’’ Aldus Richard Vermeij, vestigingsleider. 

De komende periode zal er nog verbouwd worden aan het nieuwe pand, waar tevens ook een prachtig kantoor is gevestigd. "Wij houden u op de hoogte over de definitieve openingsdatum en hopen dat wij tegen die tijd iedereen weer mogen ontvangen voor een bijbehorend openingsfeest of een bak koffie."         

Nieuw adres: Stanleyweg 4 in Goes.


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden