Foto: Joran Looij Photography

Ondanks alles tóch een memorabele en romantische bruiloft

  Zakelijk

Voor veel bruidsparen stond 2020 op de kalender als hun trouwjaar. Dan kan COVID-19 wel eens roet in het eten hebben gegooid of gaan gooien. Misschien hebben zij hun bruiloft al moeten uitstellen of gaat dat binnenkort gebeuren. Enorm balen. Maar dat betekent niet dat gelijk alle trouwplannen over boord hoeven te gaan, want de geplande datum kan nog steeds een hele speciale dag worden.

BRUIST en Joran Looij Photography zorgen er voor dat er in de 1,5 meter samenleving tóch een memorabele, romantische en coronaproof bruiloft kan zijn. Een elopement in eigen land. "Maak van jullie oorspronkelijk geplande trouwdatum alsnog een speciale dag en vier de grote dag later met familie en vrienden. Het is een unieke manier van trouwen, ook als je nog geen trouwdatum gepland hebt. Of misschien zijn jullie niet zo van de grotere bruiloften, omdat je vooral samen de liefde wil vieren op een onvergetelijke manier? Of wil je jullie geloften opnieuw uitspreken na een moeilijke periode? De mini-elopement is dan echt iets voor jullie."

Hoe ziet een elopement er uit?

Zeeland heeft unieke stranden, bossen en natuurgebieden voor een schitterende elopement in eigen land. Een elopement vraagt organisatie en voorbereiding om op het juiste moment op de mooiste plek te zijn. "Daar hoeven jullie je niet druk over te maken. Wij gaan op zoek voor jullie naar de perfecte locatie en styling. Indien gewenst denkt BRUIST graag met jullie mee over een extra invulling van deze dag zoals bijvoorbeeld het verzorgen van haar/make-up, een mooi boeket of een overnachting.

Wat is een elopement?

De term elopement werd vroeger gebruikt voor het zonder toestemming meenemen van een geliefde om stiekem te trouwen en te gaan samenwonen. Gelukkig is een moderne elopement heel wat romantischer. Het is vooral een trend in Amerika en nog redelijk onbekend inE uropa en houdt in dat je samen met je partner en eventueel met een aantal getuigen afreist naar een toffe plek ergens op de wereld om daar jullie geloften uit te spreken. Een elopement is dus perfect voor avontuurlijke koppels die de liefde willen vieren, maar geen behoefte hebben aan een grote bruiloft. Of daar de tijd en het budget niet voor hebben. "Jullie hoeven met niemand rekening te houden en kunnen jullie trouwdag en ceremonie helemaal invullen zoals jullie dat willen. Klinkt goed toch?"

Meer informatie via www.bruistweddings.nl/elopement

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden