Een indruk van De Beren Goes. FOTO: PR
Een indruk van De Beren Goes. FOTO: PR (Foto: )

De Beren restaurants wijkt voor het eerst uit naar Zeeland

  Zakelijk

Voor het eerst in de geschiedenis van De Beren opent er een vestiging in Goes. Vanaf vandaag, dinsdag 11 februari, is iedereen uit Goes en de wijde omgeving welkom aan de Hudsonweg 29 om de smaakvolle gerechten van De Beren te komen proeven. De Beren strijkt neer op het opkomende 'foodcourt Zuid' en is een sfeervolle toevoeging aan het plein. Liefhebbers van goed eten en intiem dineren worden hier zeven dagen per week ontvangen door het vriendelijke personeel die staan te popelen om hen kennis te laten maken met de uitgebreide menukaart. Om de opening feestelijk te vieren maken gasten de eerste maand kans op één jaar lang gratis dineren bij De Beren Goes.

Aanwinst voor de Goese food-boulevard
De komst van een De Beren restaurant is een aanwinst voor foodcourt-Zuid. Naast vier grote fastfoodketens biedt de restaurantketen een plek om echt gezellig uit eten te gaan. Zo kunnen gasten niet alleen rekenen op een menukaart waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, maar ook op een schitterend restaurant met een toegankelijke, eigentijdse en stoere uitstraling. In de middag serveert het personeel met liefde goedgevulde clubsandwiches en uitgebreide salades en vanaf vijf uur schuiven gasten aan voor onder meer de "all time favorites", zoals spareribs, satés en entrecotes. Voor degenen die na het eten nog lekker lang willen blijven hangen, lenen de gezellige bar, sfeervolle zitjes en de royale drankenkaart zich perfect voor borrels. De Zeeuwse vestiging wordt gerund door de ervaren franchisenemer Peter Schaap, die voorheen samen met zijn partner Nicolette ruim vier jaar De Beren Heenvliet exploiteerden. Het restaurant telt ruim 200 zitplaatsen verdeeld over 2 verdiepingen en 104 plaatsen op het royale terras.

Bourgondisch genot
Ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen dankzij de vegetarische varianten van de échte De Beren klassiekers, zoals onder andere de saté, de Berenburger Classic en de Premium Black Angus Burger. Dat er aan iedere bezoeker wordt gedacht blijkt ook uit de uitgebreide arrangementenkaart. Gasten kunnen naast de reguliere kaart ook kiezen voor een high beer, high tea, sharing dinner of een 3-gangen seizoensmenu voor €23,-. Kortom: de Zeeuwse vestiging van De Beren heeft alle ingrediënten in huis voor een gezellige avond uit!

Horecaformule De Beren staat bekend om haar kwalitatieve vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill en klantvriendelijkheid. De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met ruim veertig restaurants en twintig bezorgrestaurants in heel Nederland. De komende jaren gaat de restaurantketen groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten. De horecaketen groeit hard en gaat dit jaar nieuwe vestigingen openen in Ede, Doetinchem, Amsterdam-Noord, Drachten en drie locaties in Drenthe.

Informatie over De Beren Goes
Hudsonweg 29, 4462 HJ, Goes
www.beren.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden