De Kluizenaer is een van de beste wijnspijs restaurants

  Zakelijk

Het is weer tijd voor de tien Beste WijnSpijs Restaurants Van Nederland! In 2019 zette ruim zevenhonderd restaurants uit het hogere segment hun culinaire beste beentje voor tijdens meer dan 120 WijnSpijs Wandelingen. De 23.600 Wandelaars, ook wel de jury, gaven hun ongezouten mening aan de hand van de enquête. Deze week zijn de Beste WijnSpijs Restaurants Van Nederland onthuld.

De Kluizenaer op no.5! In dit restaurant kookt een veelzijdige team met internationale ervaring op hoog niveau. Ook de wijnen zijn zeer goed en met een kundig oog uitgezocht. Zeker een zaak om trots op te zijn! Eigenaar Alex is er heel gewoon onder gebleven. "We hebben de Kluizenaer al eerder dit jaar voorbij zien komen als restaurant van de maand in mei. Dat ze als nummer vijf in de top 10 staan komt dus niet als een verrassing."

De WijnSpijs Wandeling
Op 19 mei verzamelen lekkerbekken zich in Goes om te genieten van de culinaire kunsten van vijf restaurants tijdens de WijnSpijs Wandeling. Al snel was het duidelijk dat De Kluizenaer de topper van deze editie was en daarmee ook de #5 van Nederland!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden