Foto:

Nieuwste Keukenstudio van Zeeland opent de deuren

  Zakelijk

GOES - Vanaf zaterdag 1 februari is hij open voor iedereen: de nieuwste Keukenstudio van Zeeland op het bedrijventerrein de Poel in Goes: Tolhoek Keukens. U vindt bij Tolhoek Keukens de vernieuwende lifestyleconcept van SieMatic. SieMatic volgt een nieuwe filosofie, met tijdloos elegante keukens in drie verschillende lifestyles. Drie lijnen die elke persoonlijke smaak tot in de finesses bedienen: Pure, Urban en Classic. In een SieMatic Premium Store komen deze lifestyles optimaal tot hun recht. En Tolhoek Keukens heeft de primeur voor de Bevelanden.

Bij Tolhoek Keukens worden de mogelijkheden van de nieuwste Siemens apparaten getoond en de werking van de BORA kookveldafzuiging.

De eigenaren van Tolhoek Keukens hebben meer dan 20 jaar ervaring in keukens. De naamgever van Tolhoek Keukens is William Tolhoek, een man met twee rechterhanden. Met zijn kennis en ervaring monteert hij vakkundig en snel uw nieuwe keuken. Maar,hij verzorgt ook bouwkundige aanpassingen. Zijn zakenpartner is Arnold Oudshoorn, een ervaren keukenspecialist.

Op 1 februari viert Tolhoek Keukens de opening van haar showroom met een Open Huis op 1 februari van 11.00 tot 18.00 uur. Stanleyweg 2 in Goes, www.tolhoekkeukens.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden