Floor Foods in Goes werd vorige week geopend door eigenaar Florus Zwartbol en zijn eenjarige dochtertje Sarah.
Floor Foods in Goes werd vorige week geopend door eigenaar Florus Zwartbol en zijn eenjarige dochtertje Sarah. (Foto: )

Houd jij van een goed glas met een lekker borrelhapje?

  Zakelijk

GOES - Houd jij van een goed glas wijn of speciaal bier met een echt lekker borrelhapje? Loop eens binnen bij Floor Foods, aan de Westhavendijk in Goes, direct naast de nieuwe Albert Heijn. In deze food specialiteitenwinkel vind je naast wijn en speciaal bier alle borrelhapjes die je maar bedenken kunt, variërend van olijven en heerlijk vers gebrande noten tot verschillende soorten kaas, sushi hapjes, tapas en huisgemaakte salades. Kortom, alles wat te maken heeft met mooi en lekker eten.

Florus Zwartbol

Eigenaar Florus Zwartbol is een expert op het gebied van delicatessen. Hij is eigenaar van een groothandel waarvoor hij zelf noten importeert en runde al verschillende delicatessenwinkels in andere delen van het land. Na zijn verhuizing naar Zeeland opende hij de eerste Zeeuwse Floor Foods in de Veersche Poort Middelburg.

Floor Foods in Goes laat zien dat goed eten en drinken en duurzaamheid prima hand in hand kunnen gaan. De winkel is aangesloten bij de app tegen voedselverspilling To Good To Go en alle verpakkingen in de winkel zijn biologisch afbreekbaar. Je koopt hier dus niet alleen de lekkerste dingen, maar bent ook nog eens heel goed bezig voor het milieu.

Floor Foods is een honderd        
procent pinwinkel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden