Feestelijke opening van de nieuwe Albert Heijn in Goes Westerschans
Feestelijke opening van de nieuwe Albert Heijn in Goes Westerschans (Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves)

Gloednieuwe Albert Heijn in Goes

  Zakelijk

GOES - Supermarktmanager Sandra te Wieske en haar winkelteam openden vorige week de gloednieuwe Albert Heijn in Goes. De supermarkt aan de Westhavendijk 104 in het deelgebied Westerschans is de honderdste Albert Heijn met het nieuwste winkelconcept met veel vers, gemak en voordeel. Lekker, gezond en verantwoord eten staat centraal. Klanten hebben er keuze uit een ruim assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa's.

Het winkelteam, bestaande uit honderdtwintig medewerkers, heeft reikhalzend uitgekeken naar de opening van de winkel en de kennismaking met de klanten. "We hebben nu al veel klanten ontmoet. Er was veel belangstelling voor de opening. Het leek wel of heel Goes onze winkel wilde zien", vertelt Sandra te Wieske. "We krijgen veel complimenten. Klanten vinden onze Albert Heijn prachtig en zijn blij dat je er goed kunt parkeren."

Albert Heijn zet vol in op het beste versaanbod in Nederland. Daartoe worden drie winkels per week omgebouwd en geopend. De nieuwe winkel in Goes is de honderdste Albert Heijn met het nieuwste winkelconcept. Voor iedere winkelopening traint Albert Heijn alle versmedewerkers. Dat is een uitgebreid traject met onder andere intensieve masterclasses in vers. Inmiddels hebben al zo'n 3.000 medewerkers het speciale trainingscentrum in de Betuwe bezocht. "Wij vinden dat medewerkers een cruciale rol spelen bij vers, of het nu gaat om de beste verzorging van groente en fruit of het geven van bewaartips en advies over de lekkerste borrelplank", aldus Algemeen directeur Albert Heijn Marit van Egmond.

Meteen al bij binnenkomst van de nieuwe Albert Heijn worden klanten verrast met een wereld van verse groente en fruit. Opvallend is ´dry misting´, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan altijd, ook dankzij een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden. Ook is er een citruspers waar je vers sinaasappelsap kunt tappen.

Het assortiment van de bakkerij is groot en gevarieerd. Uit de oven komt heerlijk geurend brood. Ook zijn er taarten, taartjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Je kunt hagelslag en noten in elke gewenste hoeveelheid en soort uitkiezen. Sandra te Wieske: "We grillen in de winkel allerlei lekkernijen zoals kippenvleugels, grillworst en gehaktballetjes. Die kun je warm ter plekke eten of koud mee naar huis nemen." Medewerkers staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

De nieuwe winkel heeft zelfscan. Met de handscanner of de mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen of je scant de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa. "De eerste reacties zijn erg positief", zegt Sandra te Wieske. "Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat. Die mogelijkheid bieden we ook."

Het blijft voorlopig nog extra feestelijk bij Albert Heijn Westerschans. Speciaal ter gelegenheid van de opening zijn er proeverijen en bijzondere activiteiten. Klanten kunnen tot 2020 elke week een minuut gratis winkelen winnen. Als je met de zelfscan boodschappen doet, maak je kans op leuke prijzen. Ook voor kinderen is er een gezellige activiteit. Zij kunnen een kleurplaat in de winkel ophalen. Inleveren kan tot en met 8 december. "Op woensdagmiddag 11 december organiseren we een feestelijke middag voor alle kinderen. Dan maken we bekend wiens kleurplaat de mooiste is. De winnaar mag een minuut gratis winkelen", aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan de Westhavendijk 103 in Goes is open van maandag tot en met zondag van 8:00 tot 21:00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden