Foto: Martin Brink

Open dag bij sloper

  Zakelijk

Sturm en Dekker, hét sloopbedrijf van Walcheren, zet de deuren aan de Kleverskerkseweg in Middelburg wijd open .

MIDDELBURG - De drie Sturm en Dekker bedrijven zijn sinds 2016 volledige dochters van P. Sinke Holding bv uit Kruiningen. Ze functioneren als zelfstandige bedrijven, maar ervaren wel de kracht in de rug van de verschillende zusterbedrijven binnen de Sinkegroep. Groot, hoog en veel in de sloop kunnen de slopers nu geheel zelf verzorgen. Naast eventuele asbestsaneringen wordt de verwerking van bouw- en sloopafval en het transport volledig in eigen beheer uitgevoerd.

Na de overname werd de oude locatie in Oostkapelle gesloten, maar de vestiging in Middelburg flink aangepakt. Met het egaliseren, asfalteren en inrichten van het terrein en aansluitend het bouwen van een nieuw kantoor is er veel veranderd aan de Kleverskerkseweg. De reorganisatie van het terrein zorgde niet alleen voor extra ruimte voor de bestaande activiteiten, maar ook voor extra ruimte om de recyclingsactiviteiten in de toekomst verder uit te breiden.

Sturm en Dekker nodigt iedereen van harte uit om de vernieuwde vestiging in Middelburg en een groot deel van het machinepark van de Sinkegroep tijdens de open dag op zaterdag 14 september tussen 10.00 en 16.00 uur te komen bekijken. Voor eten en drinken wordt gezorgd en voor de kinderen is er ook genoeg te beleven. Laat u verrassen.

Meer berichten