OTO: LEON JANSSENS
OTO: LEON JANSSENS (Foto: )

Kleerhangers voor KIKA

  Zakelijk

Roxanne Magielse van Speciaal Bier Café De Pompe en Pim van Westen van Van Westen Menswear hebben elkaar gevonden in een gezamenlijke kleerhanger/waardebon sponsoractie voor Goes For KIKA. "Ons bedrijf uit 1919 bestaat honderd jaar, ik ben de derde generatie die er in zit", zegt Pim van Westen (55), "Onze 100 jaar actie met de kleerhangers liep al en het is leuk om iets te doen voor het goede doel. Via de media zag ik Roxanne bezig met de spinning marathon Goes For KIKA en nam contact op om iets samen te doen."

De houten kleerhangers bij Van Westen (Lange Vorststraat 102) inleveren. Er zijn diverse uitvoeringen met de tekst: "De zaak van Van Westen staat bekend als één van de besten". Van donderdag 1 tot en met 31 augustus doneert Van Westen voor deze ingeleverde kleerhangers tien euro aan Goes For KIKA en krijgt de persoon die de kleerhanger inlevert een waardebon van € 5,00 vrij te besteden bij Speciaal Bier Café De Pompe op de Grote Markt.

Roxanne Magielse, "Zelf ga ik verder met mijn actie voor KIKA. Ik zit nu op een bedrag van 55.000 euro en ik ga de marathons van Berlijn, Chigaco, New York, Athene, en misschien de Kustmarathon nog lopen. Mijn doel is 100.000 euro, één ton. Ik weet niet of ik het haal, maar ik wil dat doel wél bereiken. Het kost veel energie en ik denk dat ik wat bij moet stellen en er wat langer over moet doen. Maar komen doe ik er. Zeker weten."

Goes for KIKA en Roxanne sponsoren: www.goesforkika.nl

Meer berichten