De slijterij van Marco Wagenaar en zijn vrouw Daniëlle heeft nieuwe naam: Kijk op Drank.
De slijterij van Marco Wagenaar en zijn vrouw Daniëlle heeft nieuwe naam: Kijk op Drank. (Foto: )

Win een rondvlucht en krijg een nieuwe Kijk op Drank!

  Zakelijk

In Krabbendijke gaat 'World of Drinks' verder als slijterij 'Kijk op Drank'. Eigenaar Marco Wagenaar, samen met zijn vrouw Daniëlle en medewerkster Nelleke, biedt nog steeds dezelfde hoogstaande kwaliteit en service. Alleen onder een andere naam. Kijk op Drank heeft een ruime sortering bier, wijn, en gedistilleerd. Ook voor proeverijen en geschenken ben je er aan het juiste adres.

KRABBENDIJKE - Om de naamsverandering aandacht te geven hebben ze een mooie actie bedacht. Koop je in de winkel tot en met 6 juli 2019 een product, dan kun je de kassabon inleveren en verschillende mooie prijzen winnen. De hoofdprijs is wel een hele bijzondere: een rondvlucht met een vliegtuig van Aerolin voor twee personen boven Krabbendijke.

Sinds 2012 bestaat de slijterij aan de Dorpsstraat 84-C in Krabbendijke. Authenticiteit en vakmanschap staan hoog in het vaandel. Marco zit sinds 1991 al in het vak. Dat maakt dat hij een eigen kijk heeft op drank, vandaar de keuze voor de nieuwe naam.

Kijk op Drank heeft een groot assortiment. Je kunt er terecht voor veel merken van kleine Nederlandse brouwerijen in gespecialiseerd bier. In het dorp en ver daarbuiten weten klanten de winkel te vinden. Maar ook vanuit België komen ze juist voor dit speciale bier naar Krabbendijke.

Marco heeft ook een fascinatie voor Amerikaanse whiskey's. Hij heeft merken die niet standaard gemaakt worden, van onafhankelijke bottelingen, en die je niet bij andere slijters terugvindt. Natuurlijk heeft hij ook de Schotse en Ierse merken, maar dan vooral van kleinere distilleerderijen. Je kunt in de winkel proeven. En Marco heeft zoveel kennis dat hij precies weet, aan de hand van je smaakpatroon, welke whiskey's of wijnen precies bij jou passen. Desgewenst organiseert hij graag proeverijen op locatie.

Naast 60 soorten gins met bijbehorende tonics heeft Kijk op Drank ook een uitgebreid assortiment in wijn en port. En Marco maakt graag, samen met de dames, gepersonaliseerde en creatieve cadeaus. Kortom, het lukt je bijna niet om zonder iets lekkers of een mooi cadeau de deur uit te gaan. De winkel is goed bereikbaar. De gevel ligt verscholen tussen bakkerij Hirdes en keurslager Van Velzen in de Dorpsstraat. Hier is ook de Jumbo Slingerland te vinden. Je vindt er zowel aan de voor- als achterkant gratis parkeerplaatsen. De openingstijden staan op de website: www.kijkopdrank.nl. Wie weet win jij de hoofdprijs en krijg je vanuit de lucht een andere kijk op drank.

Meer berichten