Visser & Visser Accountants Belastingadviseurs 30 jaar!

  Zakelijk

Op 1 april 1989 besloten Ger en Steef Visser hun eigen accountantskantoor te starten aan de Boergoensestraat in Rotterdam, Visser & Visser Registeraccountants. In de afgelopen 30 jaar heeft het kantoor een behoorlijke groei doorgemaakt, met inmiddels 12 vestigingen en 300 medewerkers. Vanuit Goes, alle andere vestingen en met al deze medewerkers zet Visser & Visser zich elke dag in voor ondernemers, met als uitgangspunt: samen komen we verder!

Het top 30 accountantskantoor zet de afgelopen jaren steeds meer in op innovatie. In een wereld waarin technologische ontwikkelingen razendsnel gaan en data overal is, geeft Visser & Visser inzicht in deze data en helpt ondernemers data-gedreven beslissingen te maken. Ook de internationale tak groeit. Vanuit Amsterdam en Rotterdam begeleidt Visser & Visser ondernemers met internationale ambities.

Dit jaar werd Visser & Visser uitgeroepen tot Beste Werkgever in de financiële sector, een mooie manier om het 31e jaar in te gaan. Professioneel, innovatief, menselijk, behulpzaam, oplossingsgericht en gemotiveerd: de zes kernwaarden die Visser & Visser typeren. Met deze waarden zet Visser & Visser zich al 30 jaar in voor ondernemers en doet dat ook in de toekomst. Full service met oprechte aandacht!

Meer berichten