Foto: ZoGoes

Goese Winkelheld en Horecaheld van 2019

  Zakelijk

Zo Goes organiseert dit jaar voor de tweede keer de verkiezing "Winkelheld en Horecaheld van 2019"

Maarten Landegent van Lux Boardshop en Marc van de Ketterij van Hotel Brasserie Katoen zijn vorig jaar gekozen tot Winkelheld en Horecaheld van 2018. De bezoekers van de winkelstad Goes hebben uit 8 genomineerden uiteindelijk deze Local Heros beloond met de gewaardeerde titel.

Er staan in de Goese binnenstad heel veel mensen klaar om het gasten en klanten naar de zin te maken. Samen met de bezoekers van al die verschillende bedrijven gaat het Ondernemersplatform op zoek naar medewerkers, bedrijfsleiders of ondernemers die eruit springen.

Het is een verkiezing waar iedereen aan mee kan doen. Vind je dat je ergens ontzettend vriendelijk ontvangen wordt, door iemand die altijd nét een stapje harder voor je zet? Voel je je bijzonder omdat je naam nog bekend is bij die aardige meneer of mevrouw die je altijd helpt? Dan is dat misschien wel een échte Winkelheld of een Horecaheld. Zo zijn er allerlei voorbeelden te bedenken van mensen die in de stad keihard hun best doen om bezoekers een speciaal gevoel te geven.
Zo Goes is op zoek naar hun namen, voor de Winkel- en Horecaheld verkiezing.

Doe eens wat terug voor je held

Wanneer iemand je écht in de watten legt, oprecht veel tijd voor je neemt, of bijvoorbeeld nooit te beroerd is om nóg eens iets uit te leggen; dan kun je hem of haar nu omgekeerd ook eens een groot plezier doen. Stuur een mail naar info@zogoes.nl en vertel waarom je deze persoon een held vindt. De uiteindelijke winnaars kunnen niet alleen rekenen op een trofee, eeuwige roem en een hoop waardering, maar ook op heel wat media-aandacht. En dat gaat hun werk alleen maar nog leuker maken.

Uit de inzendingen wordt een aantal kandidaten gekozen. Deze mensen krijgen de nodige redactionele aandacht, zodat iedereen nader kennis met hen kan maken. Op de overgebleven genomineerden kan, in het begin van het voorjaar, gestemd worden wie uiteindelijk de Goese Horecaheld en Goese Winkelheld 2019 wordt. Maar voor het zo ver is moeten we natuurlijk eerst weten wie deze titels verdienen. Stuur je suggestie vóór 24 maart in naar info@zogoes.nl en doe zo eens iets terug voor je persoonlijke winkel- of horecaheld.
 

Meer berichten