Foto: "het leukste blijft toch om zelf in de winkel in onze kleurrijke collectie te komen snuffelen", zegt Corrie Franse. (FOTO LEON JANSSENS)

Humpy Dumpy is en blijft een begrip

  Zakelijk

Corrie Franse verkoopt al jaren geen baby- en kinderkleding meer in haar winkel aan de Hoofdstraat in Ovezande, maar heeft toch besloten vast te houden aan de naam die daar nog aan herinnert.

door Leon Janssens

OVEZANDE - "Ik verkoop nu alleen tweedehands dameskleding", vertelt Corrie, "Maar Humpy Dumpy is desondanks een begrip. Mensen wezen me daarop toen ik een oproep deed om mee te denken over een nieuwe naam voor de zaak." Deze week runt de onderneemster de winkel precies dertig jaar. Ze viert het jubileum dan wel niet met een nieuwe naam, maar wel met een feestelijke week. Op 30 mei, 1 juni en 2 juni geldt er een korting van 30 procent op de gehele tweedehandscollectie en wordt er een lederen tas verloot onder de volgers van haar Facebook-pagina. Wat ook niet verandert is de grondige selectieprocedure die ervoor zorgt dat klanten twee keer per jaar een compleet nieuwe, frisse collectie in de winkel aantreffen. Online (www.humpydumpy.nl) licht de winkelier iedere week hoogtepunten en nieuwe aanwinsten uit. Op deze site zijn tevens alle regels voor het inbrengen van kleding te vinden, "Maar het leukste blijft natuurlijk", benadrukt Corrie, "om in de winkel zelf door onze kleurrijke collectie te komen snuffelen."

Humpy Dumpy, Hoofdstraat 55, Ovezande, 0113-655557, gratis parkeren voor de deur.

Meer berichten