Bomont Goes opende zaterdag 7 april de deuren van haar vernieuwde vestiging. FOTO: Leon Janssens
Bomont Goes opende zaterdag 7 april de deuren van haar vernieuwde vestiging. FOTO: Leon Janssens (Foto: Leon Janssens)

Bomont opent feestelijk nieuwe winkel in Goes

  Zakelijk

GOES - Bomont Goes opende zaterdag 7 april de deuren van haar vernieuwde vestiging in Goes. De winkel werd officieel geopend door wethouder Derk Alssema in samenwerking met eigenaar en directeur Ron Bouwman.

Na een grote uitverkoop ging Bomont Goes begin februari een aantal weken dicht voor verbouwing. In de vernieuwde winkel is niet alleen het vloeroppervlak uitgebreid ook is het aanbod van verschillende merken groter geworden. Al jarenlang is Bomont de mode en lifestyle keten in Zeeland, met een unieke combinatie van fashion en living artikelen van meer dan 150 top merken. Denk hierbij aan merken zoals Marc O'polo, Geisha, Zusss, Riverdale en Rivièra Maison. Daarnaast verkoopt Bomont ook grote namen zoals Moscow, Scotch & Soda, Nikkie, Petrol, Vingino en Be Pure Home. Naast haar brede assortiment maken de inrichting van de Bomont winkels, de beleving van de merken en de uitmuntende service van het personeel het concept onderscheidend.

Ron Bouwman: "Wij zijn ontzettend blij met de verbouwing en mochten al veel bezoekers ontvangen tijdens de feestelijke openingsdag. Onze nieuwe winkel in Goes ademt de gezellige Bomont beleving met de juiste sfeer en eigentijdse uitstraling.''

Bomont Goes, Grote Markt 1, Goes, 0113-250020.

www.bomont.nl

Meer berichten