Een bestaand bedrijfsgebouw kreeg een nieuw gezicht. FOTO: Hanny Klopmeijer
Een bestaand bedrijfsgebouw kreeg een nieuw gezicht. FOTO: Hanny Klopmeijer (Foto: Leon Janssens)

Allround Klusbedrijf levert een perfecte afwerking

  Zakelijk

Hill Design Allround Klusbedrijf maakte een half jaar geleden haar start in Middelburg. Eigenares Hanny Klopmeijer is van alle markten thuis wat klussen in- en rondom het huis of bedrijfsgebouw betreft.

"Indertijd ben ik als huisschilder begonnen. Ik had een grote klus om te doen en dat beviel bij de opdrachtgever zo goed dat er verscheidene nieuwe opdrachten uit voort vloeiden. Allemaal schilderwerk", vertelt Hanny, "Toen kreeg ik een grote opdracht om een loods aan de buiten- en binnenkant te spuiten en te schilderen. Ook de kantoorunit in de loods heb ik onder handen genomen plus een kleine verbouwing. Zo rol je van het een in het ander."

Extra service

Hill Design Allround Klusbedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en doet meer dan alleen schilderwerk. Kozijnen, deuren, behangen, plafonds of vloeren leggen. "Alles met een perfecte afwerking. Verder voorkomende werkzaamheden kunnen wij als extra service uit laten voeren", zegt Hanny, "En huizen verkoop klaar maken, of voor verhuur." Hanny kan kleuradvies aan huis geven en werkt voor bedrijven, instellingen en particulieren op de Bevelanden en Walcheren.

Hill Design
Allround Klusbedrijf

T: 0631 2626 44

E: hilldesign123@gmail.com

Meer berichten
Shopbox