Patricia biedt geen standaardbegeleiding maar maatwerk aan haar klanten. "Afslanken waar jij dat wilt." (foto Patricia O'Halloran)
Patricia biedt geen standaardbegeleiding maar maatwerk aan haar klanten. "Afslanken waar jij dat wilt." (foto Patricia O'Halloran) (Foto: Leon Janssens)

35-jarig Jubileum voor life coach Patricia O'Halloran

  Zakelijk

MIDDELBURG - De Zwitserse TFM Methode toegepast door gediplomeerd afslank- en voedingsdeskundige, life coach Patricia O'Halloran is al 30 jaar uniek in Zeeland.

Deze originele Zwitserse methode wordt door het grote succes inmiddels veel gekopieerd en soms ten onrechte ook als TFM methode aangeboden. Patricia is de enigste die deze opleiding met succes heeft gevolgd. Zij trainde bij de artsen die deze methode hebben ontwikkeld. Zij heeft succes in haar vak, in 2018 was zij 35 jaar actief, ook in Londen, en heeft een grote vaste klantenkring opgebouwd. Patricia biedt geen standaardbegeleiding maar maatwerk aan haar klanten. Haar uitgangspunt: "Het gaat om gezond worden, zijn en blijven. Afslanken waar jij dat wilt. Afvallen vereist conditie en discipline om dat te doen. De meeste klanten komen voor de coaching die ik geef, de manier waarop ik dat doe. Het is niet altijd eenvoudig om tot een resultaat te komen maar door een goede persoonlijke benadering lukt dat. Ik probeer achter het waarom te komen. Samen werken wij dat uit en komen vaak tot een oplossing. Het gaat om je levenswijze, eten, drinken, én beweging." Vertrouwen in de samenwerking en werkwijze van Patricia is een belangrijke sleutel tot succes. "Positief. Ik ga er voor, de klant gaat er voor. Inzet moet er zijn van beide zijden."

Patricia O'Halloran, Grote Sternstraat 84, Middelburg, 0118-638777, www.patriciaohalloran.nl

Meer berichten
Shopbox