Marijke de Kok (links) en Marijke Rijk bij de start van Metamorfose: "Winkelcentrum Heinkenszand is altijd actief voor zijn klanten."
Marijke de Kok (links) en Marijke Rijk bij de start van Metamorfose: "Winkelcentrum Heinkenszand is altijd actief voor zijn klanten."

Levendig Heinkenszand heeft sterk en goed winkelbestand

  Zakelijk

Heinkenszand is een levendig dorp en dat vertaalt zich in een goed winkelbestand. In de Dorpstraat zijn in een grote verscheidenheid van branches de meeste winkels te vinden, een grote supermarkt net buiten het centrum en ook op bedrijventerrein Noordland.

Heinkenszand - Marijke Rijk, secretaris van winkeliersvereniging Winkelcentrum Heinkenszand: "Als je niet van het dorp af wilt dan vind je alle normale levensbehoeften hier. Heinkenszand breidt ook uit met bebouwing en mensen willen hier ook wonen. Alle branches zijn hier vertegenwoordigd, er is een supermarkt en zelfs een bouwmarkt op Heinkenszand. We tellen hier ruim 35 ondernemers in allerlei branches." Bakker, Bruna met postkantoor, kapsalon, kledingzaak, woninginrichting, cadeauwinkel, fietsenzaak, drogisterij, parfumerie, lichaamsverzorging, opticien, speelgoedwinkel, horeca, garagebedrijf, bank, drukkerij, ICT, slijterij, reisbureau, het is er allemaal. Op recreatiegebied hebben we De Stelleplas en voor sport of congres De Stenge. "En de braderie op Heinkenszand is met twee kilometer kramen de langste braderie van heel Zeeland", weet voorzitter Jaap Wisse, "Waar wij ook bijzonder blij mee zijn is de nieuwe afslag van de A58 die rechtstreeks toegang geeft tot het dorp. Heinkenszand heeft een mooie entree gekregen. Dat vergroot alleen maar de aantrekkingskracht van Heinkenszand voor de regio. Veel mensen uit omliggende dorpen komen hier winkelen en je kunt gratis parkeren." Ondernemend Heinkenszand is actief, altijd in beweging en gaf zaterdag het startsein van "Win 'n Metamorfose" (voor dames) in kapsalon De Kniphoeve waar Ilse van der End de eerste stempel zette op de stempelkaar van Ellis van Nieuwenhuijzen. Bij iedere besteding van € 5,- ontvangt de klant een stempel. Volle spaarkaarten kunnen t/m 9 december worden ingeleverd bij de deelnemende winkeliers. "De twee winnaars van de Metamorfose worden 10 december om 14.00 uur bekendgemaakt bij Ye-llow Fashion. Onder de aanwezigen bij deze trekking worden nog tien extra prijzen verloot. De Dag van de Metamorfose is 17 december met medewerking van De Kniphoeve, Equilibre, Brasserie Stelleplas en Ye-llow Fashion. De winnaars worden een dag lang in de watten gelegd. De Metamorfose actie is voor houders van de Klantenkaart van Heinkenszand", legt Marijke uit, "We zien iedereen graag komen winkelen, zeker de komende tijd met 19 november de intocht van Sinterklaas en de Winterfair, met als thema Glitter en Glamour, op 2, 3 en 4 december die dit jaar voor het eerst in De Stenge wordt gehouden. De komende kerstperiode is Heinkenszand gezellig en sfeervol aangekleed én volop verlicht." Winkelcentrum Heinkenszand is bij de tijd en ook online te bezoeken.

www.winkelcentrumheinkenszand.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden