Foto: jumbo

Jumbo door naar halve finale

  Zakelijk

Het is Jumbo Goes gelukt om zich te plaatsen voor de tweede ronde in de ‘Supermarkt van het Jaar’verkiezing. Hiermee is de supermarkt halve finalist in de strijd voor beste supermarkt van Nederland.

De vijftig best scorende supermarkten zijn door naar de volgende ronde, waarvan Jumbo Goes er één is. Zij zijn door een vakjury beoordeeld op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid, beschikbaarheid van producten en de kwaliteit van versproducten. Daarnaast heeft er een klantenonderzoek plaatsgevonden, die door een onafhankelijke partij is afgenomen. In totaal zijn nog dertien Jumbo winkels in de race voor supermarkt van het jaar.

De landelijke verkiezing ging 20 september van start en begin maart 2018 volgt de finale, waarin bekend wordt wie de beste supermarkt van Nederland is. De titel Supermarkt van het Jaar 2017-2018 wordt uitgereikt aan de supermarkt, die zich onderscheidt door uitstekende prestaties op het gebied van kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid, service, lokale marketing, ondernemerschap, personeelsbeleid en klantvriendelijkheid.

Rachel van Westen
Meer berichten
Shopbox