Schipper Accountants doneert aan Zeeuwse goede doelen


Jan Rutjes overhandigt donatie
Jan Rutjes overhandigt donatie (Foto: Onbekend)

Schipper Accountants doneert aan Zeeuwse goede doelen

  Zakelijk

In een periode waarin veel goede doelen het lastig hebben heeft Schipper Accountants verschillende Zeeuwse goede doelen een steuntje in de rug gegeven door een cheque te overhandigen.

Jan Rutjes, regiomanager Zeeland, legt uit waarom Schipper deze actie heeft opgezet: “Vanuit Schipper Accountants, Sigma Personeelsdiensten en Groenewegen & Lukaart wilden wij dit bijzondere jaar op een bijzondere manier afsluiten. Ook in deze turbulente tijden willen wij iets extra’s betekenen voor onze omgeving.”

Veel medewerkers van Schipper zijn actief in de lokale samenleving. Bij het selecteren van de goede doelen was dan ook een rol voor hen weggelegd. Jan Rutjes: “Op basis van ideeën van onze eigen mensen zijn er enkele goede doelen geselecteerd. Niet voor niets is verbinding een kernwaarde die we erg belangrijk vinden. Dit is een mooie manier om dat in de praktijk te brengen”. Hiernaast hebben de medewerkers zelf een eigen steentje bijgedragen aan de donaties door het inzamelen van levensmiddelen en speelgoed. Al met al een prachtig gebaar. We zijn er trots op dat we dit, in zulke bijzondere tijden als deze, samen hebben weten te bereiken.

Schipper heeft cheques overhandigd aan diverse voedselbanken in de regio en meerdere goede doelen zoals Sta op Zorg Vlissingen en Speelgoedbank Zeeland. De donaties zijn met veel enthousiasme ontvangen. De komende weken gaan medewerkers van Schipper nog langs bij enkele locaties om een cheque te overhandigen, onder andere in Zeeuws-Vlaanderen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden