Lidl opent nieuwe winkel in Goes


Foto:

Lidl opent nieuwe winkel in Goes

  Zakelijk

Na zeven maanden bouwen is het dan zover. Lidl opent op woensdag 6 januari om 8.00 uur een spiksplinternieuwe winkel aan de Marconistraat 13 in GoesKlanten kunnen vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’.

De ruime winkel is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten, een bakkerij met een variabel assortiment aan hartige en zoete broodjes en een servicebalie met maar liefst zes zelfscankassa’s. Hierdoor kunnen klanten hun boodschappen sneller afrekenen.

Een blikvanger in de winkel is het tapasmeubel met een divers en betaalbaar assortiment aan tapas- en borrelhapjes. De winkel heeft vijf klassieke kassa’s en klanten kunnen gratis parkeren op één van de vele parkeerplaatsen. “Ik ben erg onder de indruk van onze mooie en ruime winkel. We verwelkomen onze klanten graag op woensdag 6 januari”, aldus trotse supermarktmanager Carlo.

Gratis 1 minuut online winkelen 
Ter gelegenheid van de opening is er in de periode van 6 januari tot 7 februari een winactie voor de klant. Bij besteding vanaf €20 maken klanten kans op 1 minuut gratis winkelen. De winnaar wordt uiterlijk 12 februari 2021 bekend gemaakt.

Geen sigaretten en tabak
Deze supermarkt verkoopt geen tabakswaren en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. In nieuwe Lidl winkels worden geen tabakswaren meer verkocht. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten.

Adres
Marconistraat 13, Goes

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 08.00 – 21.00 uur
Zondag 09.00 – 19.00 uur

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden