BeCare breidt uit met nieuwe overname


Foto:

BeCare breidt uit met nieuwe overname

  Zakelijk

Totaal aanbieder BeCare maakt de overname bekend van het Noord-Hollandse BHV-site. De overname zorgt voor een steviger positie van BeCare als full-service trainings- en opleidingsbedrijf en geeft klanten meer mogelijkheden op het gebied van trainingen levensreddend handelen en instructeursopleidingen, materialen op het gebied van EHBO, BHV en AED, advies en onderhoud, veiligheid bij evenementen en in bedrijven. Eind 2016 nam BeCare ook al Life Support Walcheren over.

BeCare is in 2007 opgericht door Irene en Bas Drenth en is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol trainings- en opleidingsbedrijf met meer dan 50 professionele instructeurs, brandwachten, adviseurs en lifesavers door heel Nederland. Met deze overname is de positie in Zeeland, Zuid-Holland en nu dan ook Noord-Holland geoptimaliseerd. Het bedrijf staat bekend om de expertise op het gebied van o.a. BHV/BLS, EHBO en AED/reanimatietrainingen, COVID-19 trainingen en advies, verkoop en events.

Irene en Bas Drenth veranderden na jarenlange managementervaring in de zorg en als ambulanceverpleegkundige hun missie: ‘gewone’ burgers opleiden tot lifesavers. Door een training of cursus bij BeCare te volgen, kunt én durft u doeltreffend te handelen op het moment dat het echt toe doet. Zo word je pas een echte ‘lifesaver’!

De verschillende takken van BeCare, Academy, Takes Care, Verkoop en Events & Company, geven de klanten uit Noord-Holland meerdere mogelijkheden. Bedrijven, particulieren, overheden en instellingen kunnen profiteren van deze krachtenbundeling, want het bereik en de capaciteit worden aanzienlijk vergroot.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden