‘Iedereen moet zich betrokken kunnen voelen bij de maatschappij’


Foto:

‘Iedereen moet zich betrokken kunnen voelen bij de maatschappij’

  Zakelijk

Vanaf nu verzorgt Poetsbedrijf SAV (Sleutelen Aan Vermogen) de uitgifte van de Zonnebloemauto in Goes. “De missie van Poetsbedrijf SAV en de Zonnebloem kennen veel overeenkomstenBij SAV willen ze tevreden werknemers die positief zijn over het werk wat ze doen. En zich betrokken voelen bij de maatschappij en trots zijn op hun werk. Bij de Zonnebloem willen we dat mensen met een fysieke beperking onbezorgd aan de maatschappij kunnen deelnemen. We zijn trots op deze mooie samenwerking.”

Leonard Koppelaar: “Mijn enthousiasme en dat van anderen, gecombineerd met de wetenschap dat er na lang zoeken 2 andere poetsbedrijven bestaan in Nederland die werken met mensen die een beperking hebben, heeft mij extra gemotiveerd om te gaan “Sleutelen Aan Vermogen”. Auto’s/caravans/motoren-/fietsen etc. wassen, polijsten, poetsen; lakschades verhelpen/camoufleren, interieur reinigen, nano-behandeling geven, wielen wisselen en wat al niet meer? We kunnen het regelen! En nu gaan we ook de uitgifte verzorgen voor de Zonnebloemauto.” SAV poetst al jaren, tot grote tevredenheid van de huurders, de Zonnebloemauto.

“De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking. Ook in coronatijd willen we klaarstaan voor mensen die afhankelijk zijn van aangepast vervoer,” vertelt Danielle Groten van de Zonnebloem. “Mooi dat we dit in de samenwerking met Poetsbedrijf SAV en Welzorg Auto op Maat mogelijk kunnen maken. De Zonnebloemauto geeft huurders bewegingsvrijheid. Het voordeel van onze Zonnebloemauto’s is dat deze door een familielid bestuurd kunnen worden. De Zonnebloem heeft ook een pool aan vrijwillig chauffeurs die mensen willen rondrijden als men geen eigen chauffeur heeft. Even eropuit voor persoonlijk welzijn is vaak net zo belangrijk als een ziekenhuisafspraak: ook in coronatijd blijft aangepast vervoer voor mensen met een lichamelijke beperking belangrijk. De Zonnebloem biedt rolstoelvervoer voor een betaalbare prijs. De huurder bepaalt zelf waarheen en wanneer hij gaat.”

Zorggroep Ter Weel

Sinds oktober 2017 werd de uitgifte van de Zonnebloemauto in Goes verzorgd door Zorggroep Ter Weel. Helaas was dat in de corona lockdown periode niet mogelijk. Vandaar dat voor de uitgifte van de Zonnebloemauto de samenwerking met Poetsbedrijf SAV is uitgebreid. De Zonnebloem bedankt Zorggroep Ter Weel voor het realiseren van de Zonnebloemauto in Goes.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden