Foto:

Mediterrane delicatessen bij Tapsalon Goesto

  Zakelijk

Sinds 8 september is Goes een unieke delicatessenzaak rijker: Tapsalon Goesto aan de Opril Grote Markt 1. Waar voorheen een kledingwinkel zat, verkopen Remco Dommisse en zijn vrouw Marloes Kuipers  nu heerlijke lekkernijen, afkomstig uit het Middelandse Zeegebied. Leuk als cadeau, maar zeker ook voor in je eigen keuken!

Remco en Marloes liepen al langer met het plan rond om een winkel in delicatessen te beginnen. “Zeker nu, in coronatijd, maken mensen thuis graag iets lekkers klaar en in de supermarkt is het assortiment aan goede mediterrane specialiteiten dan toch minimaal.” Met behulp van crowdfunding kregen ze de financiering rond en konden ze de knoop doorhakken.

Bij Tapsalon Goesto raak je niet snel uitgekeken. “Klanten kunnen bij ons terecht voor een groot aantal soorten azijn en olijfolie, gebotteld én van de tap, waarbij ze natuurlijk eerst kunnen proeven. Daarnaast vind je hier heerlijke olijven, tapenades, sauzen, gedroogde worsten, pasta’s, visconserven en nog veel meer. Authentieke producten uit Spanje,Italië, Portugal en Griekenland. En niet te vergeten: onze verse Italiaanse koekjes, gebakken door de medewerkers van De Smulkamer (Gors).”

Behalve voor authentieke mediterrane  producten, kunnen klanten  terecht voor advies. “Daar nemen we graag de tijd voor, zodat klanten thuis met de producten aan de slag kunnen en bijvoorbeeld een heerlijk tapasplankje kunnen klaarmaken. Ook stellen we naar wens cadeaupakketten samen, groot en klein, voor particuliere én zakelijke klanten. Altijd leuk om te geven en te krijgen!”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden