De kleding staat al klaar!
De kleding staat al klaar! (Foto: C. Sanden)

Tweedekans kledingbeurs in Kapelle

  Verenigingen

Na de zeer succesvolle kinderkledingbeurs van 30 maart jl wordt er in de Petrakerk op 13 april ook nog een jonge meiden- en dameskledingbeurs georganiseerd .

Alles wat tot de damesgarderobe behoort is te koop. De beurs staat erom bekend dat er kwalitatief goede, mooie kleding wordt aangeboden. Deze kleding wordt keurig gesorteerd op maat en soort aangeboden. Ook is er gelegenheid om de kleding te passen. Er is kleding in de maten XXS tot XXL verkrijgbaar.

Met de opbrengst van deze beurs wordt steeds een goed doel gesteund. Dit keer is de netto opbrengst bestemd voor het het werk van het pilotengezin van Dijk die afhankelijk zijn van een achterban vanwege hun werk voor de MAF, en voor de kerkbouw. Door op deze beurs kleding te kopen/verkopen steun je niet alleen een goed doel, maar draag je door het recyclen van kleding ook bij aan een beter milieu en bespaar je veel geld, want de meeste kleding is voor een klein prijsje te koop. Nieuwsgierig geworden naar de beurs? Kom dan een kijkje nemen in het zalencomplex van de Petrakerk, Goessestraatweg 18 te Kapelle. U/jij bent van harte welkom op de beurs van 10 tot 12 uur.

Meer berichten