Toneelstuk ‘MA’, naar het succesvolle boek van Hugo Borst: ‘Over een moeder en haar zoon’, op zaterdag 17 februari in Rilland.
Toneelstuk ‘MA’, naar het succesvolle boek van Hugo Borst: ‘Over een moeder en haar zoon’, op zaterdag 17 februari in Rilland. (Foto: ANNEMIEKE VAN DER TOGT)

'Ma' naar boek van HUGO BORST

  Toerisme

'MA' gespeeld door ERIC CORTON in de rol van de zoon. Naar het succesvolle boek van Hugo Borst over z'n moeder. 'Over een moeder en haar zoon'.

Weer een prachtige productie van Solo Stories. Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? De tragikomische solovoorstelling Ma is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis.

De makers van 'LEEF!' en 'PAAZ' brengen met 'Ma' een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Zijn dilemma's, angsten én moederliefde worden vertolkt door Eric Corton. Over het boek:

"Een ontroerend boek" **** - Nu.nl. "Zeer aangrijpend boek, schitterend geschreven" - Matthijs van Nieuwkerk Regie: Benno Hoogveld. 'MA' is een bijzondere solovoorstelling gespeeld door een geweldige acteur! De pers is unaniem laaiend enthousiast over de voorstelling en de manier waarop Eric Corton zijn rol speelt: AD: "Ma is in al zijn intimiteit een juweel van een voorstelling, die ontroert en troost" (5 sterren), Minister Hugo de Jonge: "De worsteling van mensen met dementie en hun mantelzorgers indrukwekkend en ontroerend vertolkt door Eric Corton."

Kaarten

Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze voorstelling op zaterdag 17 februari (21 euro incl. consumptie) en deze zijn te bestellen via de website:

www.podiumreimerswaal.nl

Meer berichten