<p>Rattenkaai</p>

Rattenkaai

(Foto: Marius Weststrate)

Kunst wandelroute langs de etalages

  Tentoonstelling

En-Passant is een platform voor beeldende kunstenaars die willen getuigen van eigen inzicht, eigen identiteit, eigen vormgeving. En-Passant organiseert daartoe onder andere ieder jaar Goes En-Passant. Dit is een jaarlijks terugkerende expositie van acht kunstenaars in de Goese binnenstad. Het werk van de deelnemende kunstenaars is in 2021 van 26 april t/m 22 mei te zien in de etalages van verschillende Goese winkeliers. Zo kan het winkelende publiek en passant kennis maken met kunst.

Al voor de zevenentwintigste keer wordt deze manier van kunst kijken georganiseerd. Met in achtneming van de huidige corona regels is het toch mogelijk om de Goese Binnenstad te bezoeken en kennis te maken met het werk van acht kunstenaars. Zij exposeren in verschillende etalages. Het werk loopt uit een van sculpturen in metaal, brons, glas en polyester tot pentekeningen en schilderijen.

Heeft u een afspraak om de winkel binnen te mogen en moet U even wachten, dan wordt dat nu extra aantrekkelijk. En dat is het ook voor de eventuele andere leden uit uw “bubbel” die niet mee naar binnen mogen. Het kan zo een wandeling worden die aangenaam onderbroken wordt, doordat er even iets heel anders te zien is. Ook al omdat we niet massaal mogen winkelen. Spannend om op deze manier van afspraak naar afspraak te gaan in de stad. 

Er is een folder met een doorlooproute gemaakt voor de binnenstad, langs de verschillende etalages. Die gratis route is verkrijgbaar bij alle winkeliers die hun winkel open hebben en bij de VVV. U kunt de folder ook downloaden via www.goes-en-passant.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden