"Het kan nog leuk worden"
"Het kan nog leuk worden" (Foto: Gerhard van de Rhoer)

Werk van De Rhoer te zien bij Binnenuit

  Tentoonstelling

“Ik ben tevreden als mijn werk iemand niet onverschillig laat, als het dagdromen, emoties, gedachten, wrevel oproept.” Gerhard van de Rhoer is zoals hijzelf zegt ‘verslaafd’ aan het maken van schilderijen. Graag laat hij zijn creaties bij Binnenuit in Heinkenszand zien aan iedereen die geraakt wil worden door het spel van lijnen, vlakken en kleuren. Voor de “zekerheid” heeft hij de abstracte beelden voorzien van titels, die tot meer be-of ver-wondering leiden. Wat te denken van 'Ziel, zijaanzicht van rechts' ?

Wie een werk van Van de Rhoer koopt steunt ook een goed doel. 50 procent van het aankoopbedrag gaat naar Stichting Vluchteling in Den Haag. Deze Stichting steunt projecten om landmijnen, wapens en niet-ontbrande explosieven die na een oorlog zijn achtergebleven, te helpen opruimen.

Het Galerie-gedeelte van het complex Binnenuit is door de week open van 9.30 tot 17.30 en ’s zaterdags tot 16.30. Maandag is het dicht. Het adres is Schouwersweg 7 in Heinkenszand. De expositie is te zien van 12 september tot 7 januari 2021.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden