Foto:

'Cross door het bos' voor basisscholieren

  Sport

Op zaterdagmiddag 12 oktober wordt ten zuiden van 's-Heer Hendrikskinderen de jaarlijkse Poelbosloop gehouden. Het is een sportieve veldloop in het Poelbos voor de Bevelandse basisscholieren van de groepen 4 t/m 8.

's-Heer Hendrikskinderen - De kinderen die bij deze 'cross door het bos' als eerste in hun groep eindigen, worden gehuldigd als Bevelands kampioen en ontvangen een gouden medaille. De overige kinderen krijgen ook een medaille voor hun geleverde prestatie, met achterop vermeld op welke plaats ze zijn gefinisht.

Het rondje door het Poelbos is voor alle kinderen goed te doen. Het parcours is circa 800 meter lang en voert over gras- en schelpenpaden. De leeftijdsverschillen van de lopertjes zijn ook beperkt, omdat er per jaargroep wordt gelopen, jongens en meisjes apart.

De organiserende atletiekvereniging AV'56 uit Goes heeft alle scholen in de regio aangeschreven, met het verzoek om zich aan te melden. Alle kinderen die meedoen, mogen desgewenst een maand gratis deelnemen aan de jeugdtrainingen bij AV'56.

De wedstrijden beginnen om 13.00 uur en zijn ongeveer 14.30 uur afgelopen. Kinderen die mee willen doen, kunnen zich inschrijven via poelbosloop@av56.nl Deelname is gratis!

Meer berichten