Brecht D'Hoore 2018
Brecht D'Hoore 2018 (Foto: M. Wagenaar)

Horse FestiFair

  Sport

WAARDE - De Horse FestiFair in het kleine Waarde is de ideale betaalbare dag uit voor het hele gezin. De hele dag worden er demonstraties, clinics en shows gericht op paarden gegeven.

Dit jaar mogen wij onder andere Jill Huijbregts, Romy Oudshoorn en het Horseboarding showteam verwelkomen. Daarnaast kan je genieten van een hapje en een drankje op ons terras met diverse foodtrucks, heerlijk shoppen op onze fair en de kinderen kunnen zich vermaken in de kidzcorner!

Voor de paardenliefhebbers onder ons is er een gevarieerd programma met shows, interessante clinics en demonstraties. We houden van blije gezichten, daarom is er voor de kinderen een uitgebreide kidzcorner met gratis en of betaalbare begeleide activiteiten zoals een westernspektakel met een 17,5 meter lange stormbaan, een rodeostier, groot springkasteel, een rodeostier, een ritje op de pony, workshopjes unicorn diadeem maken, cupcakes versieren, schminken en een heuse stokpaardenrace met leuke prijzen.

Ga op de foto in onze fotobooth, doe mee met de rodeostier teamcompetitie, los de horse escaperoom op of neem plaats op ons zonovergoten terras. Ook dit jaar mogen we verschillende foodtrucks en eetkraampjes verwelkomen! Geniet van een frietje, een lekker ijsje, een Brusselse wafel, een frisse pokebowl of van een heerlijke BBQ steak! Natuurlijk denken we ook aan de mannen met een speciaalbierbar. We eindigen in de avond met een showcompetitie.

De Horse Festifair breid dit jaar uit met een hengstenbal op vrijdagavond 6 september. Een gezellige feestavond met de beste feest dj’s van Zeeland. Tickets zijn verkrijgbaar op www.podiumzeeland.nl

De Horse FestiFair is de ideale betaalbare dag uit voor het hele gezin. Kom je ook? Meer informatie over ons evenement vind je op www.horsefestifair.nl. De entree is slechts € 5,00 per persoon, parkeren en kinderen tot 12 jaar gratis.

Meer berichten