Kevin van der Kleij gaat lesgeven bij Balletstudio Free

  Sport

GOES - Danser, dansleraar én choreograaf. Kevin van der Kleij (32) uit Goes zit vrijwel nooit stil. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Binnenkort gaat hij lesgeven bij Balletstudio Free. Lees meer op www.de-bevelander.nl

Met de winst van Time to Dance won de crew een fijne prijs, maar op de vraag waarom hij meedoet aan danswedstrijden antwoordt Kevin: "Je doet mee voor de ervaring. Ik kan laten zien waar ik hard voor train. De eer en erkenning is het meest waardevolle wat je tijdens zo'n show in de wacht sleept.

Citaat van Kevin: Dansen kan altijd, waar je ook bent, je leert er leuke gelijkgestemde mensen mee kennen én belangrijker nog: Dansen is oneindig

Nu gaat hij de hip hop + popping en locking lessen verzorgen bij Balletstudio Free. Daar zijn ze heel blij met Kevin's ervaring in het internationale werkveld. Kevin is een coole danser met veel werkervaring.

Ook Voor peuters en kleuters is er weer plaats. Volg een proefles Klassiek, modern, sttreetjazz, show/musical, acrodance of breakdance. En om je lichaam in shape te houden hebben we Veranetics (spiertraining) en dansconditie.

Wil je les volgen?

Kijk voor tijden e.d. op www.balletstudiofree.nl

Meer berichten