Foto:

Zaterdag fietsen renners van Roompot – Charles Cycling Team

  Sport

Kamperland, woensdag 22 mei 2019 – Zaterdag fietsen 2000 wielerfans met de renners en de staf van het Roompot – Charles Cycling Team 45km, 100km of 130km door Zeeland. Zij starten allemaal vanuit het Roompot Beach Resort in Kamperland, waar een heus Roompot - Charles fandorp met heel wat animatie is opgebouwd. Stop- verzorgingsposten zijn langs het parcours in o.a. Roompot Vakantieparken voorzien.


Fandorp

De 18 renners van het Roompot – Charles Cycling Team en hun begeleiders spreken op zaterdag 25 mei vanaf 8.30u af met 2000 fans in het Roompot Beach Resort. Rechtover het zwembad bouwt het team een heus fandorp op, waar de renners en hun omkadering de deelnemers zullen ontvangen en er goodies zal uitdelen, zoals een wielershirt van het Roompot – Charles Cycling Team.


Om 9.30u vertrekt ploegleider Michael Boogerd met een eerste groep fans voor een mooie tocht doorheen Zeeland. Om de 10 minuten volgt een andere renner van het Roompot – Charles Cycling Team die zijn groep gedurende de tocht van 45km, 100km of 130km zal begeleiden. De aankomstplaats is ook in het Roompot Beach Resort in Kamperland voorzien.

Meer berichten