Wielrensters weten wederom weg naar Omloop van Borsele te vinden

  Sport

'S-HEERENHOEK - Wielercomitée 's-Heerenhoek mag in aanloop naar haar 36ste editie ook dit jaar weer rekenen op grote interesse uit binnen en buitenland.

Secretaris Sjaco Westdorp moest ook dit jaar meerdere ploegen teleurstellen die op 26, 27 en 28 april graag in en rondom s Heerenhoek mee hadden gestreden in de junior vrouwen driedaagse, die onderdeel uitmaakt van de UCI Nations Cup.

Dat de op zaterdag verreden Elite vrouwen wedstrijd de laatste jaren te kampen heeft met zware concurrentie van de vrouweneditie van Luik Bastenaken Luik is inmiddels geen geheim meer. Toch mag de organisatie zich verheugen op de komst van onder meer Team Astana, Al Cipollini en team Hitec. De Zeeuwse inbreng tijdens deze UCI 1.1. wedstrijd zal in april voornamelijk geleverd worden door Westland Wil Vooruit. Op de voorlopige deelnemerslijst staan namens deze ploeg de Zeeuwen Lieselotte Overdevest, Daphne Mesu en Celesta op den Brouw. Daarnaast staan ook Quinty van de Guchte en Yva Geluk op de voorlopige deelnemerslijst.

Op zondag sluiten de junior heren het wielerweekend af met hun internationale UCI 1.1. wedstrijd.

Meer informatie over dit wielerspektakel kunt u vinden op www.epzomloopvanborsele.nl.

Meer berichten