Foto: Adobe Stock

badmintonclub "'t leeuwtje" 50 jaar!

  Sport

LEWEDORP - Dit jaar bestaat badmintonclub "t Leeuwtje uit Lewedorp 50 jaar. Dit wordt gevierd op zaterdag 23 maart in dorpshuis "De Zandlôôper" te Lewedorp. In het kader van het 90-jarig bestaan van Lewedorp dit jaar, besteedt de club natuurlijk ook hier aandacht aan.

's Morgens van 10.00 -12.00 uur krijgt de jeugd van Lewedorp de gelegenheid om deel te nemen aan een badmintontoernooitje en 's middags van 15.00 – 17.00 uur krijgen alle andere bewoners van het dorp ook de gelegenheid om deel te nemen aan het zogenaamde "bewonerstoernooi".

Oud-spelers van 't Leeuwtje worden nadrukkelijk uitgenodigd om op deze dag aanwezig te zijn en natuurlijk een shuttle mee te slaan.

Van 13.30 -14.30 uur zullen er badmintondemonstraties gegeven worden door een aantal hoog geplaatste spelers uit Nederland. Deze spelers hebben hun sporen al verdiend in Zeeland en daarbuiten.

De spelers zijn:

Adri Hoff: Tegenwoordig speler van Sinar 75, vroeger op niveau 1e en 2e divisie gespeeld bij Avanti.

Renaldo Kaljouw: is meerdere keren Zeeuws en Brabants kampioen geweest. Speelt nu in de 1e divisie en staat in de top 50 van Nederland!

Mirthe van Dijk: speelt nu in Brabant en speelt nu in de 4e divisie en wint bijna alles.

Cynthia Swaanen: Speelt in Brabant in de 3e divisie.

Pieter Karman: Woont in Lewedorp en speelt ook in hogere divisies in Nederland.

Dus zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen in De Zandlôôper!!

Meer berichten