Grootschalige Kanjerloop voor het Café des Artistes

  Sport
Jade de Lange, het boegbeeld van de Kanjerloop.
Jade de Lange, het boegbeeld van de Kanjerloop. (FAMILIE DE LANGE)

Atletiekvereniging AV'56 te Goes maakt zich op voor de grootschalige Kanjerloop, waarvan de opbrengsten bestemd zijn voor een goed doel. Het evenement is vrijdagavond 14 december op de AV'56-baan op sportpark Het Schenge.

GOES - Het goede doel is aangedragen door het AV'56-jeugdlid Jade de Lange (10), die ernstig ziek is. Ze onderging afgelopen najaar een stamceltransplantatie. Ze ondergaat de ingrijpende behandelingen héél dapper. Als een kanjer. Daarom heet de sportavond de Kanjerloop. Jade heeft in het ziekenhuis veel steun ondervonden van het Café des Artistes. Jade vindt dat dit Café des Artistes ieders steun verdient. Dáár wordt op 14 december voor gesport! Uiteraard mag iedereen op 14 december meedoen: jong en oud, leden en niet-leden, uit Goes of van elders. Iedereen is welkom om te komen sporten voor het goede doel, dat door Jade is uitgekozen.

Het programma vermeldt een pendelestafette en een individuele stadioncross voor pupillen. Voor C/D-junioren is een loop over 1000 meter, A/B-junioren, senioren en masters lopen 1 Engelse mijl. Naast de wedstrijden zijn er tal van ludieke activiteiten om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

Pupillen en basisschoolleerlingen kunnen inschrijven via het formulier op de site van AV'56. Overige categorieën voorinschrijven via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/25120/. Na-inschrijving ter plaatse is mogelijk (€2 extra) bij het secretariaat tot 1 uur voor aanvang wedstrijd.

Meer berichten