Foto: Huib Boogert

Hardlopen op en rond de Stelleplas

  Sport

HEINKENSZAND - Na een onderbreking van een jaar is er dit jaar weer een veldloop op en rond de Stelleplas.

Op zaterdag 27 oktober organiseert JARO met zijn medewerkers de 7e Stelleplascross op het gelijknamige recreatieterrein in Heinkenszand. Dit is de eerste cross van het seizoen en daarom nog niet te lang. Een wedstrijdje voor iedereen vanaf 14 jaar over 5170 meter of 4 ronden kunnen de meesten wel aan. Dus ook voor beginners is deze wedstrijd uitstekend geschikt. Start om 14.25 uur. Over de zwaarte van het parcours kan nog niets gezegd worden, want dat is afhankelijk van het weer de komende dagen. De ondergrond bestaat uit gras en schelpenpaden en dat is nu nog redelijk droog en hard, maar op 27 oktober? Maar je laat je toch niet afschrikken door een beetje modder. Voor de jeugd t/m 13 jaar is er om 14.00 uur een wedstrijdje over 1270 meter of 1 ronde rond de plas.

Deelname is zoals altijd bij JARO gratis en iedereen krijgt een prijsje. Voor de beste 3 meisjes, jongens, dames en heren zijn er bekers. Na afloop is er een verloting op startnummer, waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden, waaronder hardloopartikelen.

Inschrijven kan vanaf nu t/m vrijdag 26 oktober 20.00 uur via jacroose@hetnet.nl met vermelding van naam, vrouw/meisje of man/jongen, geboortedatum, afstand, club of woonplaats. Je krijgt dan in ieder geval bericht over je startnummer. Inschrijven ter plaatse kan vanaf 12.30 uur tot 30 minuten voor jouw wedstrijd.

Meer berichten