Nisse viert opening pannakooi met pannakoektoernooi

  Sport


Op vrijdag 5 oktober opent speeltuinvereniging Wiplala in Nisse haar nieuwste aanwinst op het dorp, een pannakooi, met een pannakoektoernooi. Trim en Ontspanningsclub Nisse (TON) verzorgt na het toernooi de pannenkoeken bij het kampvuur. 

Al in 2016 ontstond in Nisse de wens om een pannakooi toe te voegen aan het bestaande aanbod speeltoestellen in het dorp. Omdat de speeltuinvereniging zelf maar een bescheiden budget heeft, was financiële ondersteuning van derden noodzakelijk. Gelukkig kon de speeltuinvereniging rekenen op bijdragen van onder andere Rabobank Oosterschelde en Zeeland Refinery. Ook waren er bijdragen in nature door De Muynck Techniek, Pekaar Bestrating en Thoen Engineering. Dankzij de hulp van vele vrijwilligers uit het dorp, ook van buiten de speeltuinvereniging, is de pannakooi voor Nisse nu gerealiseerd. 

Wethouder Marga van de Plasse van de gemeente Borsele opent rond 16.00 uur officieel de pannakooi en het toernooi. Het toernooi, voor kinderen en volwassenen uit het dorp, vindt plaats in de speeltuin aan de Vernovenhoekstraat in Nisse. 
 

Meer berichten