"Dat TOGO al 85 jaar sportplezier brengt in Goes is te danken aan alle leden, toen en nu, en de vrijwilligers.”, zegt Togo voorzitter Dennis Moelman. FOTO: Leon Janssens
"Dat TOGO al 85 jaar sportplezier brengt in Goes is te danken aan alle leden, toen en nu, en de vrijwilligers.”, zegt Togo voorzitter Dennis Moelman. FOTO: Leon Janssens (Foto: )

Jubileumfeest korfbalclub TOGO

  Sport

Met zaterdag 29 september in en rondom de kantine een feestelijke Jubileumdag voor leden en oud-leden viert korfbalvereniging TOGO dat zij 85 jaar bestaat.

GOES - Voorzitter Dennis Boelman: "Het is geen goud of diamant bij 85 jaar maar veel verenigingen hebben het moeilijk tegenwoordig en daarom wilden wij aandacht schenken aan dit jubileum. TOGO heeft rond de twee honderd leden, jeugd en senioren, die hun competities op het veld en in de zaal spelen. TOGO is een hechte club, een familieclub. Dat TOGO al 85 jaar sportplezier brengt in Goes is te danken aan alle leden, toen en nu.". De rood/witten beschikken op Sportpark Het Schenge over een goede accommodatie en een gezellig clubhuis met kleedkamers en kantine. Veel hiervan is tot stand gekomen door vrijwilligers en zelfwerkzaamheid. Op de Jubileumdag wordt vanaf 09.00 uur een normaal competitieprogramma afgewerkt waarbij TOGO 1 om 16.00 speelt. Voor de allerkleinsten is er een leuk spel met als thema Piratenfeest. De oudere jeugd kan aan de slag met Crazy 85, een eigentijds groepsspel dat een hoop hilarische momenten gaat opleveren. 's Middags Jubileum Schutterstournooien, een ontspannen potje korfbal met vooral op de korf schieten. De dag wordt afgesloten met een (oud)-leden en vrijwilligers buffet, gevolgd door een feestavond met DJ Jordi.

Meer berichten