Logo de-bevelander.nl


Laura van Schelt en Sjoerd Barends wonnen de finale bij het gemengd dubbel B. Foto: Michiel Bouwman
Laura van Schelt en Sjoerd Barends wonnen de finale bij het gemengd dubbel B. Foto: Michiel Bouwman (Foto: Michiel Bouwman)

Sterke Hendriksen en Veldhoen

  Sport

GOES - Tennissers Martijn Hendriksen en Willem Veldhoen hebben zondag in het Intersport Goese 25+ dubbeltoernooi de eerste plaats veroverd in de hoogste categorie. Het duo won de laatste wedstrijd van Dennis Dorssers/Alexander de Reu en dat was genoeg voor de winst in de poule. Hieronder een verslag van de wedstrijden.

Spannende wedstrijd

Het viertal maakte er een spannende wedstrijd van op het centrecourt van De Goese Maan. Hendriksen en Veldhoen wonnen de eerste set (7-5), maar Dorssers en De Reu sleepten de tweede set binnen met 2-6. Het als eerste geplaatste duo moest in de beslissende set echter hun meerdere erkennen in Hendriksen en Veldhoen: 6-4.

Damesdubbel

Bij de damesdubbel ging de winst naar Marloes van Trigt en Nienke de Haas, die in de beslissende wedstrijd afrekenden met Yvonne Goeman en Jacqueline Haver: 6-1 6-1. Voor Van Trigt werd het een dubbelslag, want ook in het gemengd dubbel eindigde ze eerste. Met Michiel Bouwman werden Yvonne Goeman en Remco de Bokx in een lange driesetter verslagen: 6-1 5-7 7-5.

Overige winnaars

De overige winnaars in de B-categorie zijn Joris in 't Hout en Kees Meerman bij de herendubbel. Bij de damesdubbel wisten Monique van Driel en Sabrina Peeters het goud binnen te halen en Sjoerd Barends en Laura van Schelt waren de beste spelers bij de gemengd dubbel.
In de C-categorie wonnen Freddy Dommanschet en Karel Dommanschet de herendubbel. Judith Huisjes en Sanja Landsbergen-Zijlma waren de sterkste speelsters bij de damesdubbel.

Reageer als eerste
Meer berichten