Tiende editie Koos Moerenhout Classic uitgesteld


Foto:

Tiende editie Koos Moerenhout Classic uitgesteld

  Sport

De teleurstelling was groot toen de 10e editie van de Koos Moerenhout Classic in 2020 niet door kon gaan vanwege het coronavirus, maar de gezondheid gaat boven alles. Met goede moed had de organisatie van de Koos Moerenhout Classic, in oktober vorig jaar, 29 mei 2021 gepland om weer vol gas te geven voor de jubileum editie van de KMC. 

Helaas is het virus nog steeds niet onder controle en vindt de organisatie het niet verantwoord om de KMC op een veilige manier te laten doorgaan. Zodoende voelt zij zich genoodzaakt om ook in 2021 het evenement nog een jaar door te schuiven. Het komende jaar bestaat Steenbergen 750 jaar en dat betekent dubbel feest bij de 10e Koos Moerenhout Classic. De organisatie zal zo spoedig mogelijk bekend maken welke datum de 10e KMC in 2022 zal worden georganiseerd.

Koos Moerenhout: “De KMC behoort een feest te zijn, zeker gezien het 10-jarig bestaan. Met de huidige gezondheidssituatie, de maatregelen en de korte termijn verwachtingen, vinden we het als KMC-organisatie niet verantwoord om op 29 mei een grote groep mensen bij elkaar te brengen. Daarom schuiven we ons evenement door naar 2022 en hopen we er dan een extra feestelijke editie van te maken want volgend jaar vieren we ook het 750-jarig bestaan van de stad Steenbergen en het 25-jarig bestaan van de gemeente Steenbergen. Hoewel we dit jaar dus niet gezamenlijk kunnen genieten van ons evenement, kunnen we wel blijven fietsen. Blijf dus genieten van de omgeving, de buitenlucht, de inspanning en de fiets.”

www.koosmoerenhoutclassic.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden