Nel Henneke - Zeeland, acryl op canvas
Nel Henneke - Zeeland, acryl op canvas (Foto: Nel Henneke)

Kleurexplosie in 't Kunstuus

  Cultuur

HEINKENSZAND - Van 23 oktober tot en met 16 november exposeren vijf amateur-kunstenaars in Galerie ’t Kunstuus in Heinkenszand.

De schilderijen op deze kleurrijke expositie geven een goed beeld van het niveau van de schilders. Zo wordt er vaak gewerkt vanuit een thema met een eigen onderwerp in diverse technieken. Veel schilderijen zijn een kleurexplosie van Acrylverf op schilderdoek. Sommigen met een grafische uitstraling, of met sterk vereenvoudigde vormen. De exposanten zijn Adriaan Bakker uit Kamperland, Nel Henneke uit Vlissingen, Hanneke van Mameren uit ’s-Heerenhoek, Maroes Raatgever uit Vlissingen enJolanda Streefkerk uit Zierikzee

De exposanten zijn lid van diverse schilderverenigingen onder leiding van beeldend kunstenaar Kees van de Wetering uit Burgh-Haamstede. Zoals Schilderclub Perspectief in Zierikzee, Schilderclub Kuiperspoort in Middelburg en Schilderclub Middelburg. 

De expositie is geopend op woensdag en donderdag van 13.00-18.00 uur, vrijdag van 13.00-18.00 uur en 19.00-20.30 uur en op zaterdag van 10.00-12.00 uur en 13.00-16.00 uur.

Galerie ’t Kunstuus, Dorpsstraat 43, Heinkenszand. www.kunstuus.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden