Fanfare Euphonia doet het weer met Jos Broeke


Het concert van Euphonia is op zondag 27 oktober in het Omnium aan de zwembadweg 3 in Goes. FOTO: PR
Het concert van Euphonia is op zondag 27 oktober in het Omnium aan de zwembadweg 3 in Goes. FOTO: PR (Foto: PR Fanfare Euphonia)

Fanfare Euphonia doet het weer met Jos Broeke

  Cultuur

GOES - Eén van de meest besproken onderwerpen in Nederland is het weer. Daarnaast is klimaatverandering een hot item. Alle reden voor fanfare Euphonia om een concert te organiseren met als thema het 'Weer'. Zeeuwse meteoroloog Jos Broeke zal de nummers van dit themaconcert aankondigen op zijn eigen weerwijze manier.

Tijdens het concert is een overwegend licht repertoire te horen.

Wisselvallig

Werken als 'November Rain', 'Walking on Sunshine' en ' Over de Rainbow' zorgen voor een wisselvallige middag. Om het thema alle kracht bij te zetten, is Jos Broeke gevraagd zijn steentje bij te dragen. Deze Zeeuwse weerman is bekend geworden met zijn weersvoorspellingen bij Omroep Zeeland. Met zijn jarenlange ervaring kan hij de middag als geen ander aan elkaar praten.

Ook Mees van Liere werkt als gastspeler mee aan het concert. Hij zal in diverse nummer te horen zijn op elektrisch gitaar. Dirigent Sam Werbrouck leidt het concert in goede banen.

Omnium

Het concert van Euphonia is op zondag 27 oktober in het Omnium aan de zwembadweg 3 in Goes. Het concert start om 15.00 uur. De zaal is open vanaf 14.30 uur en de toegang is gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden