Eerste festival special festival Onderstroom bekend

  Cultuur

De eerste Festivalspecial van Festival Onderstroom is bekend. Het gerenommeerde en creatieve Dansgezelschap Vloeistof brengt Stadswild, een spannende dansexpeditie met een rauw randje in het stadshart.

De voorstelling is van 5 tot en met 7 juli 2019 te zien in Vlissingen.

Stadswild

Hoe kijk jij naar Vlissingen? En hoe zie je de mensen om je heen op straat? Dansgezelschap Vloeistof neemt je mee op een dansexpeditie door het centrum van Vlissingen. Met dans, muziek en gesproken woord maken ze een belevenis waardoor je aan alles gaat twijfelen. Is dit nu zo'n danser of gewoon een passant met moeilijkheden? Is die vent gestoord of ben ik het?

Wat denk je? Zouden we wat hangjongeren tegenkomen? Wild, onstuimig, vol vage verlangens, denkend aan seks of aan een vette hap met het mobiel als geloofsovertuiging. En dan voortdurend bezig met hoe ze overkomen: dat is wel zo'n beetje de jongere van nu. Nee hoor, wij hebben geen vooroordelen… En al helemaal niet als we naar een ander kijken.

In 'Stadswild', de dansexpeditie van dansgezelschap Vloeistof, gebeurt nogal wat waarbij je waarneming over alles en iedereen op z'n kop wordt gezet. Van voorgebakken ideeën blijft niet veel over en je gaat vanzelf anders over je omgeving en je eigen positie nadenken.

Als toeschouwers krijg je een koptelefoon op en word je door de dansers van Vloeistof op sleeptouw genomen. Je ziet Vlissingen zoals je de stad nog nooit eerder zag. Een uitdagende belevenis voor jong (en oud). Niet voor watjes!

Tickets zijn te koop via festivalonderstroom.nl, De Drvkkery, Middelburg en Primera, Vlissingen.

Zo zit het festival in elkaar
Festival Onderstroom brengt theater op straat en muziek aan zee. Het Festivalhart bevindt zich op het Bellamypark. Daar staat het drie dagen lang bol van de activiteiten, kolder en spektakel.

Openingstijden: vrijdag 5 juli 16.00 – 0.00 uur; zaterdag 6 juli: 13.00 – 0.00 uur; zondag 7 juli: 13.00 – 22.00 uur.

Entree: Voor het Festivalhart geldt gratis entree. De Festival Specials hebben betaalde entree. Het straattheater is gratis, maar niet voor niks. De artiesten gaan met de pet rond.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden