Jörgen Raymann kwam zelfs terug uit de kleedkamer om met de leerlingen te spreken en op de foto te gaan. FOTO: PR GOESE LYCEUM
Jörgen Raymann kwam zelfs terug uit de kleedkamer om met de leerlingen te spreken en op de foto te gaan. FOTO: PR GOESE LYCEUM (Foto: PR Het Goese Lyceum)

Wubbo's Last Words voor leerlingen Het Goese Lyceum

  Cultuur

Op donderdag 17 januari zagen 107 leerlingen van klas KC1 de voorstelling Wubbo's Last Words in het Scheldetheater. Een appellerende muzikale voorstelling over het gedachtengoed van Wubbo Ockels, Nederlands eerste astronaut.


De voorstelling over milieuproblematiek als 'de plasticsoep' maakte veel indruk op de leerlingen. Dit mede dankzij de voorbereidende gastlessen van Milieu Educatie Centrum de Bevelanden. Maar dat niet alleen. De voorstelling werd namelijk aaneengeregen door komische anekdotes van Jörgen Raymann. En waar de leerlingen door Jörgen werden geraakt, zo bleken de leerlingen ook een grote positieve indruk op Jörgen te hebben gemaakt. Met hun enthousiasme en oprechtheid. Hij kwam er zelfs voor terug uit de kleedkamer om met ze te spreken en op de foto te gaan. Een avond om trots op te zijn.

En met een vervolg; Jörgen geeft de leerlingen een cadeau! Want komende zaterdagavond 16 februari mogen al deze leerlingen tegen consumptieprijs, 2 euro in plaats van 22,50 euro, naar zijn solovoorstelling Schudden aan die boom in de Mythe in Goes. De afdeling Kunst en Cultuur van Het Goese Lyceum vindt dat elke leerling van KC1 het verdiend heeft om gratis naar de voorstelling te gaan, dus heeft de school besloten de consumptieprijs te betalen.

Meer berichten