Foto:

Derde voorronde Spectra in Ovezande

  Cultuur

OVEZANDE - In podium De Klomp in Ovezande vond vrijdag de derde voorronde van Spectra plaats. De muzikale talenten streden om een finaleplek op het podium van Klomppop in Ovezande. Deelnemers aan de voorronde waren The Flow, The family first en sTony. Speciale act van de avond was AAD.

De voorronde werd gewonnen door de Walcherse rapper sTony. Hij staat in de Spectra finale tijdens Klomppop Festival. De publieksprijs werd gewonnen door de Zeeuws-Vlaamse band The Flow, die met een wildcard ook nog steeds kans maakt op een plek in de finale. De jury op deze avond bestond uit Kevin van Gorkom, Donald Joosse en Hugo van Rooijen.

Spectra

Deze muzikale talentenjacht biedt jonge bandjes een heus podium. De Jongerenraad Borsele organiseert hiervoor vijf gratis voorrondes per jaar in samenwerking met de Klomp Ovezande. Een vakkundige jury helpt de bandjes verder met hun jurycommentaar en verdeelt de tickets voor finale op Klomppop. Daarbij heeft elke avond een special act. Doorgebroken bands trakteren zo publiek op fijne muziek. Deze combinatie maakt Spectra al jaren een tot een succesvol event voor muzikanten en muziekliefhebbers.

Meer berichten