Roy Orbison Story
Roy Orbison Story

The Roy Orbison Story

  Cultuur

GOES - 'The Big O' lives on! Dit jaar is het 30 jaar geleden dat country- en rocklegende Roy Orbison overleed, maar supertalent Barry Steele wekt hem weer tot leven in deze memorabele musical, die hij met zijn formatie Barry Steele and Friends op het podium brengt als eerbetoon aan het fenomeen Orbison.

Barry Steele doet dat op zo'n overtuigende wijze dat je bijna zou denken dat hij playbackt. Maar het is zijn ongeëvenaarde talent, gecombineerd met zijn passie voor de muzikale nalatenschap van The Big O, waardoor zijn klassiekers uit de sixties, seventies en eighties klinken zoals ze oorspronkelijk waren bedoeld.

Een eerbetoon van een allure die Roy Orbison verdient. Barry Steels is Roy Orbison!

Roy Orbison was één van de meest invloedrijke artiesten van de twintigste eeuw. De geestelijk vader van klassiekers als 'Oh pretty woman', 'Only the lonely' en 'Crying'. Songs die voor altijd in het collectieve muzikale geheugen zijn gebeiteld. In letterlijk elke muzikale 'Hall of Fame in Amerika' heeft hij zijn plek verdiend met zijn indrukwekkende oeuvre.

De muzikale tijdreis van Roy Orbison houdt het publiek een avond lang in de ban, dankzij de onnavolgbare puurheid die Barry Steele and Frienst in deze tribute neerzetten. Van de eerste hits van Orbison in de jaren '60 tot het epische concert 'Black and white night'.

Een onvergetelijke ervaring voor de ware Orbison fan!

zaterdag 10 maart

aanvang 20.00 uur

Theater de Mythe Goes

www.zeelandtheaters.nl

Meer berichten
Shopbox