Logo de-bevelander.nl


Foto: The Musix

The MuSix komen naar Krabbendijke

  Cultuur

The MuSix komen 20 januari naar de Hervormde kerk in Krabbendijke. Na de succesvolle concertserie in 2017 komen de zes bevriende muzikanten naar Krabbendijke voor een afwisselend instrumentaal concert. In de maanden januari en februari toeren The MuSix door Nederland. In Krabbendijke, Barneveld, Tiel en IJsselmuiden wordt geconcerteerd.

De musici die hun medewerking verlenen zijn Maria Knops op de harp, Martha van Gent dwarsfluit, Corrie Wielink viool, Csaba Erdös cello, Arie van der Vlist en Lennert Knops op orgel en piano. De concerten voor jong en oud kenmerken zich door de ongedwongen sfeer waarin het mogelijk is om ontspannen te musiceren en te luisteren. Het programma bestaat uit (licht) klassieke muziek. Een zeer gevarieerd programma met spectaculaire werken, maar ook romantische ingetogen muziek.

Tijdens dit concert kunt u intekenen voor de nieuwe cd Synfonia van The Musix. Deze cd Synfonia wordt het vervolg op de cd Interludio, de eerste cd van The Musix.

De entreeprijs voor het concert is 12,50  euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor 25 euro kunt u een familiekaart kopen voor twee volwassenen en onbeperkt aantal kinderen tot en met 12 jaar. Bij deze prijzen is één consumptie inbegrepen.

Deze avond wordt er gecollecteerd voor stichting Stephanos.

Aanvang van het concert is 19.30 uur. 

Voor meer informatie en het bestellen van toegangskaarten, ga naar www.themusix.nl

Rachel van Westen
Meer berichten
Shopbox